Deputatul Radulescu 'Mitralieră' trece în tabăra lui Grindenu

 Deputatul Cătălin Rădulescu, zis "mitralieră" după declaraţiile:„Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor arma de la revoluţie. O ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”, a trecut în tabăra lui Grindeanu. Chiar dacă Sorin Grindeanu l-a atacat dur după aceste declaraţii, acum acesta îl susține și caută să racoleze și primari.

Deputatul Radulescu 'Mitralieră' trece în tabăra lui Grindenu
  Joi seara, aproape de miezul nopţii, Cătălin Rădulescu l-a sunat pe primarul comunei Albota, Ion Dumitru şi i l-a dat la telefon pe Sorin Grindeanu. Dumitru le-a povestit păţania colegilor din PSD, vineri, la şedinţa partidului. 
 
"Este adevărat că m-a sunat Cătălin Rădulescu. Mi l-a dat pe premierul Grindeanu la telefon să discutăm despre programul PNDL. Eu am întrebat despre acest program şi premierul mi-a dat câteva explicaţii., a declarat primarul Ion Dumitru.
 
Întrebat dacă va susţine tabăra premierului, primarul comunei Albota a spus: "Am fost onorat să vorbesc cu premierul, dar eu sunt un soldat disciplinat. Este lupta lor, acolo, la nivel înalt. Pe mine, ca primar, mă interesează să dea drumul la proiecte. Datoria mea, ca primar, este să am grijă de comuna pe care o conduc".