CJ Argeş: 'Noi nu avem nicio problemă la Molivişu, primăriile...'

Consilierul judeţean, Maria Cotenescu, a făcut o declaraţie care s-ar încadra cu succes la "no comment". Însă elucubraţia domniei sale nu poate trece neobservată. Întrebată despre auditul de la Molivişu, pe care Consiliul Judeţean Argeş nu vrea să-l prezinte plătitorilor de taxe şi impozite, deşi acesta s-a plătit din bani publici, Cotenescu afirmă că nu este problema Consiliului Judeţean Argeş (CJ) ci numai al celor trei primării implicate în proiect.

CJ Argeş: 'Noi nu avem nicio problemă la Molivişu, primăriile...'

Maria Cotenescu: "Noi, la CJ, NU avem nicio problemă. Deocamdată a fost un audit, după care urmează un proces verbal...este problema primăriilor. Probabil când se vor termina verificările, vom da şi banii pentru continuarea proiectului."


 Aşa cum preşedintele CJ, Dan Manu a aruncat problema în curţile altora, la fel şi ridicătorii de mână din consiliu se eschivează. Primăriile în spatele cărora se aruncă beleaua sunt Brăduleț, Cicănești și Arefu, deşi Staţiunea Molivişu este un proiectul de suflet al Consiliului Judeţean Argeş. Citeşte şi Răspuns ITRSV - ILEGALITĂŢI la Molivişu. D.Manu a găsit VINOVAŢII