Grădiniță nouă la Vulturești

Primăria comunei Vulturești a dat undă verde procedurii de achiziție publică în vederea proiectării și execuției lucrărilor aferente proiectului „Grădinită cu program normal Mâzgana, în comuna Vulturești, județul Argeș”. În prezent, comuna Vulturești dispune de 5 unități preșcolare de tip grădiniță, dar niciuna în proximitatea zonei Mâzgana. Două dintre cele 5 unități disponibile sunt localizate în imobile închiriate și într-o continuă stare de degradare.

Grădiniță nouă la Vulturești

 Obiectivul principal al investiției propuse este reprezentat de construirea unei grădinițe P, în comuna Vulturești, sat Vulturești, Jud. Argeș. Terenul este în suprafață de 810 mp, care face parte din domeniul public local și se află în administrarea Consiliului Local.

Grădinița propusă se va construi în partea de nord a comunei Vulturești. Accesul la construcție (auto și pietonal) se face din Drum Comunal DC 52, pe latura de est a proprietății. Din punct de vedere funcțional va avea următoarea compartimentare: două săli de clasă cu capacitatea de 20 de copii fiecare, hol aferent sălilor de clasă, cancelarie pentru cadrele didactice cu grup sanitar aferent, grup sanitar pentru copii, cabinet medical cu grupuri sanitare aferente, încăpere pentru programul „Cornul și laptele”, oficiu și spațiu tehnic (centrală termică). - Regim de înălțime: P; - Suprafața construită la sol: 281,45 mp; - Suprafața desfășurată: 281,45 mp; - Suprafața utilă: 225,00 mp; - Dimensiunile în plan: 15,55 m x 18,10 m. Valoarea totală estimată este de 1.477.238 de lei, fără TVA.