'Domnilor de la PSD, cred că ar fi timpul să vă rupeţi de Dragnea'

Camera Deputaţilor a respins legea prin care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, voia repatrierea rezervei de aur în ţară. S-au înregistrat 173 de voturi "pentru", 131 de voturi 'împotrivă' şi o abţinere.

'Domnilor de la PSD, cred că ar fi timpul să vă rupeţi de Dragnea'

 Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a amintit că legea este iniţiată de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi i-a invitat pe social-democraţi "să se rupă" de acesta.

"Domnilor de la PSD, cred că ar fi timpul să vă rupeţi de Dragnea. Au trecut doi ani de la această propunere pe care Dragnea o făcea înainte de europarlamentare şi o băga în Parlament pe repede înainte, speriat de căderea în sondaje. (...) Continuaţi cu astfel de iniţiative populiste, care n-au nicio legătură cu politica fiscală. Văd că i-aţi găsit şi pe partenerii de la AUR - apropo, domnilor, tot iese Dragnea din puşcărie, poate îi faceţi o ofertă, este liber de contract înţeleg", a afirmat Moşteanu.
 
Viorel Cataramă aduce Dreapta Liberală în Argeș!                                                                                                                    
Dreapta Liberală, cea mai nouă formaţiune politică va pune bazele acestei formaţiuni şi în judeţul nostru. Se doreşte înfiinţarea a cât mai multe organizaţii locale şi constituirea unei puternice organizaţii judeţene care să devină o voce distinctă între formaţiunile politice argeşene.
Preşedintele Viorel Cataramă a spus că în actuala conjunctură, în care partidele existente îşi văd mai mult de propriile interese decât interesul naţional - este vitală apariţia unei alternative politice care să apere valorile noastre naţionale, în jurul cărora să se unească toţi românii.
Petre Ghencea a preluat funcţia de preşedinte al noii formaţiuni Dreapta Liberală Argeş şi a declarat că obiectivul imediat al acestui partid este să-i invite pe argeşeni să ne luăm soarta în propriile mâini şi este încrezător în capacitatea DL de a coagula în jurul său acele forţe sănătoase care cred în idealul tradiţional românesc un model de piaţă liberă de promovarea a valorile şi drepturilor individuale.