Berevoești. Rețeaua de gaze și de canal, realizate până în 2024

Nu mai sunt funcționale programele naționale de dezvoltare rurală care au stat la baza dezvoltării infrastructurii rutiere și de transport pentru numeroase comuna din țară. Programale PNLDL și-au arătat utilitatea atât timp cât au funcționat.

Berevoești. Rețeaua de gaze și de canal, realizate până în 2024

 Primarul comunei Berevoești, Florin Bogdan Proca  simte lipsa acestor fonduri, dar spune că până nu introduce rețeaua de gaze în Berevoești, promisiune pe care le-a făcut-o oamenilor în campanie electorală, nu se lasă, indiferent câte drumuri ar trebui să facă, indiferent câte uși ar trebui să deschidă. Edilul spune că ține cu dinții de acest proiect pentru că este extrem de util pentru oamenii care i-au acordat încrederea, votându-l pentru un nou mandat.

Primarul Proca a anunțat că în prezent se lucrează la proiectul tehnic al rețelei de gaze naturale și se orientează pentru finanțare către fondurile europene sau orice alt fond național funcțional.

Următoarul proiect aflat pe lista scurtă de priorități a lui Florin Proca se referă la finalizarea rețelei de canalizare și extinderea ei pe anumite străzi, la care se adaugă asfaltarea străzilor.