Dan Stroe: Dacă Guvernul nu va finanța proiectele depuse...

Activitatea primarului Dan Stroe în comuna Bradu a fost recunoscută pe oameni, care i-au acordat un nou mandat pentru următorii patru ani. Brădenii au văzut toate realizările din comuna lor și au ignorat fumigenele contra canditaților lui Stroe. Așa că, l-au votat pe primarul Dan Stroe în număr foarte mare.

Dan Stroe: Dacă Guvernul nu va finanța proiectele depuse...

 Evident, obligațiile primarului Dan Stroe sunt pe măsura votului oamenilor și, din declarațiile sale, reiese că are câte un plan B pentru toate proiectele pe care le  are de realizat în următorii patru ani.

"Și pentru următorul mandat am proiecte pentru fiecare zonă, pentru fiecare stradă, proiecte pe care le voi realiza. Prioritatea mea, până acum, a fost aceea ca fiecare locuitor al comunei să aibă utilități. De acum ne putem ocupa și de alte proiecte, precum iluminat cu lămpi LED, amenajare trotuare, amenajarea Văii Geamăna. În acest caz, am depus un proiect la Compania Națională pentru Investiții dar, dacă nu vom primi banii solicitați de la Guvern, vom face investiția cu fonduri proprii, dar în 2-3 ani pentru a nu greva bugetul”a declarat primarul Dan Stroe.