Distracţie şi voie bună la Ziua Comunei Bradu

Cea de-a XI-a ediție a Zilelor Comunei Bradu a fost prilej de sărbătorire atât a localității, cât și a copiilor din comunitate, pe scena special amenajată cei mici demonstrând talentul și aptitudinile, prin cântec si dansuri populare, dans modern, demonstrații de judo si gimnastică.

Distracţie şi voie bună la Ziua Comunei Bradu

 Alături de primarul comunei, Dan Stroe, s-au aflat președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, primari argeseni,Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu, Nicolae Rachieru, primarul comunei Budeasa, consilieri județeni și alți reprezentanți ai autorităților publice județene și locale.

Primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe și Consiliul Local au pregătit, în cinstea locuitorilor și a tuturor copiilor din localitate și nu numai, spectacole de înaltă clasă. Nu a fost uitat nimeni, căci manifestările dedicate comunei au cuprins competiții sportive pentru adulți, premii pentru cei care au avut înțelepciunea de a trăi frumos într-o familie, spectacole pentru cei mici și cei mari, precum  și multe momente unice.

Zilele comunei Bradu au debutat în data de 31 mai, cu un meci de fotbal destinat seniorilor, iar pentru relaxare,a urmat de un recital susținut de Cristina Voicu .

Pe 1 Iunie, fiind și Ziua Copilului, cel mai frumos moment a fost prestaţia micuţelor gimnaste de la Bradu, campioane la concursurile naţionale de profil. Fetiţele au încântat publicul cu dansul lor , A urmat premierea cuplurilor  care conviețuiesc împreună de 50 de ani.

Spectacolele au fost prezentate de cunoscutul om de televiziune, Mihai Morar.

Pe scenă au urcat artiști de renume cum sunt : Adda, Randi, Aza, Emilia Ghinescu, Ansamblul Doina Bascovului, Marcela Fota, Maria Constantin și mulți alții.

Spectacolele s-au ținut lanț pînă la miezul nopții, când Zilele comunei Bradu s-au   încheiat cu un  minunat foc de artificii.