Gerea: Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea l-a criticat, marți, pe Siegfried Mureșan, afirmând că ”pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea și mai nou portavocea lui Orban își permite să îl critice pe președintele Senatului și al ALDE” și că ar trebui ”ca uneori să-și vadă lungul nasului”, scrie Mediafax.

Gerea: Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor

 El mai afirmă că Siegfried Mureșan s-a remarcat ”doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări”.

”Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări, nu ar trebui să își mai permită nici măcar să scoată două cuvinte. Mureșan este dispus să facă orice pentru propriul său interes politic, chiar să își trădeze propria țară. Băiatul lui Băsescu, crescut de doica Monica Macovei, este unul dintre cei care au dus o campanie de denigrare a României, fiind printre europarlamentarii care au votat împotriva propriei țări. Siegfried Mureșan este, alături de Monica Macovei, un exemplu de trădător de țară și de traseist politic. Încă nu îmi dau seama dacă acesta e caracterul său, unul de om fără scrupule, fără niciun fel de conștiință sau dacă s-a contaminat deja de la noii lideri ai PNL, cei care au devenit celebri prin limbajul ofensator și denigrator la adresa României și a propriilor cetățeni. Siegfried Mureșan ar trebui să își clarifice statutul de om al Serviciilor, pe care l-a primit tocmai de la vechii săi colegi din PMP, care îl cunosc mai bine decât oricine”, a mai scris Gerea.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan l-a criticat, luni, tot pe Facebook, pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care a afirmat că ”de 12 ani este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea și Victor Ponta”.