ALDE Ștefănești l-a adus pe Moș Crăciun pentru copiii din oraș

Joi a fost o zi de mare încărcătură emoțională pentru Organizația de Femei a ALDE Argeș și organizația ALDE Ștefănești, cărora li s-au alăturat și alte organizații de femei din județ. Liberal-democrații l-au adus mai repede pe Moș Crăciun pentru mai bine de 100 de copii cu posibilități modeste din orașul Brătienilor.

ALDE Ștefănești l-a adus pe Moș Crăciun pentru copiii din oraș

 Aceștia au primit hăinuțe, încălțăminte și dulciuri din partea gazdelor Simona Brătulescu, președinte al ALDE Argeș, Alina Nicolescu, președinte al OFLDE Argeș și Valeriu Tudor, președinte ALDE Ștefănești. Pe lângă cadouri, participanții la eveniment au primit în dar și un spectacol de excepție oferit de copii, pentru copii.

Pe scena Centrului Cultural Ștefănești au urcat, rând pe rând, colindătorii. Cei 25 de elevi ai doamnei învățător Adela Bunegru (Școala ,,Vintilă Brătianu") au oferit un spectacol total. De asemenea, au stârnit emoție și au primit îndelungi aplauze Grupul ,,Carmen Argesis", Grupul de colindători ai Școlii Gimnaziale ,,Naum Râmniceanu" (instructor Simona Anghel), Corul copiilor din Strehaia și colindătorii Iuliana Călin, Alexia Panait și Ilona Anghel.

Așa cum era de anticipat, sosirea Moșului, încărcat de cadouri, a stârnit cea mai mare bucurie în rândul copiilor.

,,Am realizat încă o dată de cât de puțin este nevoie pentru a bucura o inimă de copil și faptul că oricui îi poate fi la îndemână să facă o bucurie, cât de mică, aproapelui aflat la nevoie. Vom continua să fim Moș Crăciun pentru acești micuți, pentru că ne-au scris pe hârtie dorințele lor. Le voi citi, alături de doamna Simona Brătulescu și domnul Valeriu Tudor și vom încerca să le împlinim în perioada următoare." a declarat Alina Nicolescu, președinte al OFLD Argeș.

Moș ALDE a venit nu doar la cei 100 de copii din zonele defavorizate din Ștefănești, ci și la colindătorii de la ,,Vintilă Brătianu", clasa doamnei învățător Adela Bunegru primind în dar un home-cinema și o imprimantă care le erau extrem de necesare.

,,Ziua faptelor bune a ajuns și la copiii din Ștefănești. Evenimentul a fost unul extrem de emoționant, cu atât mai mult cu cât, mamă fiind, mi-aș dori ca în casa oricărui copil din lumea aceasta să intre Moș Crăciun. Îi felicit pe colegii mei pentru tot sufletul cu care s-au implicat în acest proiect și îi invit pe toți să descopere, măcar în anotimpul cadourilor, bucuria de a dărui, bucuria de a naște un zâmbet pe chipul unui copil cu care viața a fost mai puțin darnică." a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș.