Festivalul Național de Teatru Ludicus – Mioveni 2018

În perioada 12 – 14 octombrie 2018, Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează ”Festivalul Național de Teatru Ludicus” – ediția a XV-a. Concursul se adresează copiilor pasionați de arta teatrală de la gimnaziu și liceu, iar în cursa pentru câștigarea marelui trofeu au ramas în urma selecției 8 trupe.

Festivalul Național de Teatru Ludicus – Mioveni 2018

 Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 12 octombrie, ora 18.00, în sala de spectacole a instituției,  urmată de proiecția filmului „ Faces Places”, regia Agnes Varda -  în parteneriat cu Asociația One World România.

Sâmbătă, de la ora 15.30, începe competiția pentru trupele de liceu, pe scenă evoluând: ScenArt (Buzău), Phantasia (Craiova), Bastion (Buftea) și Protha (Panciu).

Competiția continuă și duminică, de la ora 10.00, cu trupele de gimnaziu: Ah-Hoc (Pitești), Keyko (Câmpulung), Epic (Pitești), KidStar (Slatina),  iar seara de la ora 18.00, va avea loc Festivitatea de premiere și închiderea festivalului.

La ediția din acest an participă un numar de 10 voluntari, care  vor oferi sprijin pe parcursul celor 3 zile de eveniment, și care sperăm noi, vor ramâne cu amintiri plăcute. Juriul de anul acesta va avea în componența sa pe îndrăgita actriță Paula Chirilă ca președinte, talentata actriță de teatru și film - Iulia Verdeș și pe Laurențiu Tudor, actor și regizor independent.

Urăm tuturor participanților mult succes!

Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor existente.