Argeș. Copaci căzuți peste mașini. Un bărbat a fost rănit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în timpul unei furtuni care a afectat zona centrală a judeţului Argeş, în noaptea de luni spre marţi, un bărbat din comuna Dârmăneşti fiind rănit.

Potrivit unui bilanţ întocmit de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, cele mai multe probleme au fost înregistrate în municipiul Piteşti.

„În doar trei situaţii au căzut copaci sau crengi pe maşini, iar în alte cinci misiuni copaci şi crengi rupte au căzut peste conductori de electricitate, o conductă de gaze şi pe căile de circulaţie. Evenimentele nu s-au soldat cu victime”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Alte intervenţii ale pompierilor au avut loc în comuna Vultureşti, unde un copac s-a prăbuşit peste cablurile de electricitate, şi în comuna Dârmăneşti, unde un copac a căzut pe carosabil şi a rănit un trecător care se deplasa cu bicicleta. Bărbatul de 69 de ani era conştient, el fiind transportat la spital de către echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top