Radu Cristescu îl demolează pe Vasile Blaga: Acest maidanez al politicii…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Liderul PNL Vasile Blaga a devenit ţinta ironiilor PSD după declaraţiile mai puţin fericite de la negoicerile pentru rocada la guvernare.

Radu Cristescu nu a iertat declaraţiile ironice ale lui Vasile Blaga, căruia i-a dedicat o postare demolatoare pe Facebook. “Cand stateam in curte la Modrogan, era si cainele Vasile, care era numit dupa numele lui Vasile Blaga, pentru ca acel caine era cel mai fidel partidului, la fel cum circula in folclorul de la noi din partid ca Vasile Blaga este cel mai fidel partidului” a povestit EBA acum niște ani, într-un interviu.
S-a spus mai apoi că Vasile-cîinele murise otrăvit, pentru că lătra furios cînd simțea damful bețivilor democrați, cu Băse și Blaga în frunte. Eu cred că Vasile-cîinele a murit, de fapt, de rușinea numelui de la Blaga. Acest maidanez al politicii, care și-a petrecut ultimul deceniu mai mult prin tribunale, nu moare de drum lung, cum te-ai fi așteptat, ci de grija altora. Și-l apucă lătratul la Vila Lac, unde băutura e gratis, de la protocol. „Suntem ospătarii PSD la guvernare, zero organizare. Stâlpii sunt mai cunoscuți decât miniștrii” zicea Blaga deunăzi. Aseară, altă revelație: ”Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”. Ospătari, stîlpi, șoferi…Ar trebui mai mult respect pentru toți, domnu’ Blaga: cînd chemi prea des ospătarii, șoferii rămîn ultima speranță de a ajunge teafăr la primul stîlp”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top