Profesoară cercetată disciplinar, după ce a mers la cursuri beată

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

O profesoară de limba și literatura română, care predă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța, este cercetată disciplinar, după ce a mers la cursuri beată. Incidentul a avut loc în urmă cu 10 zile și, potrivit presei locale, femeia s-ar fi prăbușit peste niște mașini când a vrut să urce scările, la intrarea în școală.

„Nu este prima oară când vine într-o stare specială”, spun reprezentanții IȘJ Constanța. Incidentul a avut loc vineri, 10 noiembrie, la Colegiul Mihai Eminescu din Constanța. Profesoara, care predă limba și literatura română, a mers la cursuri într-o avansată stare de ebrietate, scrie presa locală. Când a vrut să urce scările de la intrarea în colegiu, femeia s-a dezechilibrat și a căzut peste mașinile parcate în apropiere. Inițial, colegii profesoarei au crezut că femeia se simte rău. Când și-au dat seama că mirosea puternic a alcool, au sesizat direcțiunea, care l-a chemat pe soțul acesteia pentru a o duce acasă.

„Cunosc situația. Doamna profesor, care este de mulți ani în învățământ, cotată ca fiind un profesor foarte bun, a venit într-o stare specială. A fost condusă în biroul doamnei director, iar soțul acesteia a venit și a luat-o. Nu e prima oară când vine într-o stare specială. Și la începutul anului trecut, a venit într-o stare specială, apoi a intrat imediat în concediu… a revenit în august 2023. Vom face verificări, să ne asigurăm că unitatea de învățământ cu care doamna profesor are contract, să ia măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții IȘJ Constanța, imediat după incident, pentru Jurnalul de Constanța.

Între timp, la nivelul unității de învățământ s-a deschis procedura de cercetare disciplinară. Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă, spun reprezentanții IȘJ Constanța.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top